Slip for besværet og lad os klare hjulskiftet for dig

I dækverden er det blevet sommer, når temperaturen er højere end 7 grader. Det er også tidspunktet, hvor din Audi skal have sommerdæk på.

Det er derfor vigtigt, at du får booket tid til hjulskifte i god tid, så du undgår unødig ventetid. Hvis du lader én af vores Audi teknikere skifte dine hjul, er du sikker på, at hjulboltene hverken bliver spændt for meget eller for lidt, at lufttrykket er korrekt, at dæk og fælge bliver inspiceret samt at eventuelt slid, fejl og mangler ikke bliver overset. Ønsker du at slippe for besværet med at opbevare dine vinterdæk, tilbyder vi også at opbevare dine dæk for dig. 

Bremsetjek med bremserens til 995 kr.*

Når du er alligevel er forbi værkstedet til hjulskift, er det en rigtig god idé at få tjekket tilstanden på dine bremser, så din Audi er klar til sikkert at gå sommervejret i møde. Ved et Bremsetjek med bremserens får du:

  • Kontrol af væskestand
  • Visuel kontrol af bremser (belægning, rør og slanger)
  • Bremserne bliver adskilt, renset og smurt

Få foretaget et Bremsetjek med Bremserens og kør trygt igennem sommeren til en garanteret maks. pris på 995 kr.*. 

Book tid

Book tid hos os allerede i dag. På den måde undgår du unødvendig ventetid, når du skal have en certificeret Audi-tekniker til at gøre din Audi klar til sommerens køreture. 

Book tid til hjulskifte >> 

 

*Prisen er en garanteret maks. pris og omfatter et bremsetjek, der inkluderer kontrol af væskestand, visuel kontrol af bremser (belægning, rør og slanger) og bremserne bliver adskilt, renset og smurt. Kampagnen gælder hos udvalgte Audi Servicepartnere. Eventuelle ekstra ydelser er ikke omfattet. Gælder t.o.m. 15.05.2024.